ALAN & KEPA feat. Maximilian & DJ Oldskull – Gagici Grămadă (Videoclip)

coperta-ala-kepa-maximilian-dj-oldskull-gagici-gramada.jpg

Astăzi a fost lansat pe canalul de YouTube PacPac Studio și pe pagina de Facebook ALAN & KEPA noul videoclip al celor doi artiști pentru piesa „Gagici grămadă”, realizată împreună cu Maximilian și DJ Oldskull.

Piesa este lansată special pentru mediul online și pentru sezonul cald împreună cu un videoclip regizat de Sergiu „Sega” Nicula (Frategrafia), filmările desfășurându-se timp de 18 ore.

Dacă de producția muzicală s-a ocupat Motzu, mixajul și masterizarea au fost realizate deBunicu’ Magic. Despre „Gagici grămadă” ALAN & KEPA spun:

„Eram la studio cu Motzu, ne-a arătat instrumentalul cu pricina și au trecut doar 10 secunde până să decidem că trebuie să scriem pe el. Am spus că trebuie să-l facem single, a doua zi strofele noastre erau trase, iar în următoarele zile a fost gata și strofa lui Maximilian, urmând scratch-urile lui DJ Oldskull și masterizarea. Clipul a fost realizat de Sega (Frategrafia) și sperăm să vă placă rezultatul!”

Gagici grămadă” reprezintă primul single extras de pe noul material ALAN & KEPA, care, deocamdată, nu are un titlu stabilit, fiind lansat la aproape patru luni de când publicul a putut viziona videoclipul „Nimeni nu te scapă”.

sursa BroNews.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *