GOJIRA & PLANET H FEAT. ALAN & KEPA – BANG BANG (Video)

gojira-planeth-alan-kepa-bang-bang

Gojira & Planet H Feat. ALAN & KEPA prezintă videoclipul piesei „Bang Bang”.

Gojira și Planet H sunt cunoscuți pentru sound-ul lor fresh și pentru muzica lor ce pătrunde prin timpan până la fiecare celulă din corpul ascultătorului provocând o avalanșă de senzații ce conduce, inevitabil, la antrenarea individului la dans. ALAN & KEPA – doi rapperi fascinanți ce condimenteză cu o doză controlată de nebunie orice beat că „ai zice că-i cutremur, tată”.

Auditie placuta!

Grasu XXL | Mitză | ALAN & KEPA – Nu Crede Tot Ce Auzi (prod. Mitză)

coperta-mixtape-okapi-tati

Piesă extrasă de pe mixtape-ul „OkapiTati”, material ce poate fi descărcat gratuit de pe site-ul Okapi Sound: http://okapisound.com/ Okapi Sound prezintă mult așteptatul mixtape „OkapiTati”, atât pe site-ul www.okapisound.com, de unde poate fi descărcat gratuit, cât și pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound. Materialul a fost realizat în întregime la Okapi Sound, mixat și masterizat de Grasu XXL și Mitză, pe parcursul

Continue reading »

Bitză – E seară (cu ALAN & KEPA și Planet H)

Dupa 4 ani de pauza, Bitza lanseaza albumul Liniste, un material care cuprinde colaborari cu Ombladon, ALAN si KEPAFreakaDaDisk, Subsemnatu si Planet H. Cum suna Liniste, Part 1, ascultati aici!

bitza-alansikepa

Liniste e cel de-al saselea material de studio al rapperului dupa Sevraj, Sinuciderea unui inger, Fapte bune, Sufletul orasului sau Goana dupa fericire, iar cateva dintre piesele de pe acest disc le-ati putut deja asculta.

Daca prima parte a fost lansata pe 22 mai 2014, partea a doua a materialului va fi lansata la finalul acestui an. “Liniste – partea 1” contine 10 dintre cele mai cunoscute piese ale lui Bitza, alaturi de piese nelansate si are ca invitati nume de referinta din hip-hop-ul romanesc – Ombladon, FreakaDaDisk, Planet H Doc, Subsemnatu, Alan si Kepa, si Dj PartyBusta.

Piesa pe care o recomandam este Bitza – E seara in colaborare cu Alan & Kepa si Planet H.

Auditie placuta!

 

ALAN & KEPA feat. Bitza & Dj DOX – Scoala vietii (Video)

coveralankepa

În plin lucru pentru noul lor album, ALAN & KEPA lansează un nou videoclip, acesta fiind cel de-al doilea clip al unei piese de pe material ce urmează să fie lansat. După piese precum “Gagici Grămadă”, „Bolnav cu muzica”, „Cum ajung acasă” sau „5 la unison”, băieții lansează „Școala Vieții”, o colaborare cu Bitză, DJ DOX și GRASZ BEATZ pentru producție, împreună cu un videoclip realizat de Staicu Brothers, după un scenariu ALAN & KEPA.

Noul album al celor doi este amânat pentru toamna acestui an, dar, după cum spun chiar ei, până atunci vor mai prezenta cel puțin un videoclip.

Vă invităm să urmăriți și să distribuiți noul videoclip ALAN & KEPA – „Școala vieții” – feat. Bitză & DJ Dox.


Facebook ALAN & KEPA: http://www.facebook.com/alansikepa

Facebook Bitză: https://www.facebook.com/BitzaRO

Facebook DJ Dox: https://www.facebook.com/djdox

ALAN & KEPA – 5 la Unison feat. C.I.A.

ALAN & KEPA - 5 La Unison feat. CIA 1080p

ALAN & KEPA lansează „5 la Unison”, în colaborare cu C.I.A. După “Gagici Grămadă” feat. Maximilian & DJ Oldskull, “Bolnav cu Muzica” feat. Kamelia și „Cum Ajung Acasă” cu Bibanu MixXL, ALAN & KEPA lansează o nouă piesă , realizată în colaborare cu C.I.A. .„5 la Unison” este a 3-a piesă extrasă de pe viitorul material ALAN & KEPA ce urmează să fie lansat în curând.

Instrumentalul a fost produs de Motzu iar de mix/master/aranjament muzical s-a ocupat ALAN împreună cu Motzu.

Facebook ALAN & KEPA: http://www.facebook.com/alansikepa
Facebook C.I.A.: https://www.facebook.com/ciaromania
Facebook Motzu: https://www.facebook.com/motzuofficial

SEZ – YOU feat. ForêtNoire, ALAN & KEPA

FINAL (2)

În septembrie 2013 SEZ a lansat primul său album, intitulat “YOU”, pe care îl puteti asculta pe canalul său official de Youtube ( www.youtube.com/user/SEZromania ) și îl puteți cumpăra accesând link-ul http://sezmusic.bandcamp.com/ .

„YOU” este o piesa realizată de SEZ în colaborare cu ForêtNoire și ALAN & KEPA pe unul dintre instrumentalele ce se regăsesc pe albumul său. Producția îi aparține lui SEZ iar la mix & master a lucrat împreună cu iRonic. Despre cum a apărut această colaborare SEZ spune:

“Am fost într-o vizită la ALAN & KEPA la studio, am făcut o sesiune de taclale, ascultat instrumentale, printre care și cele de pe “YOU”. Cel mai mult i-a atins piesa YOU și după ceva vreme am zis să o punem și de o colaborare. “

Facebook SEZ: https://www.facebook.com/SEZ.ROMANIA

Facebook ALAN & KEPA: https://www.facebook.com/alansikepa

 

Cum Ajung Acasă – ALAN & KEPA feat. Bibanu MixXL

final

ALAN & KEPA lansează „Cum Ajung Acasă”, în colaborare cu Bibanu MixXL. După “Gagici Grămadă” feat. Maximilian & DJ Oldskull și “Bolnav cu Muzica” feat. Kamelia, ALAN & KEPA lansează o nouă piesă , realizată în colaborare cu Bibanu MixXL.

„Cum Ajung Acasă” este al 3 single extras de pe viitorul material ALAN & KEPA ce urmează să fie lansat în primăvara acestui an. Instrumentalul a fost produs de Span iar de mix/master/aranjament muzical s-a ocupat ALAN.

Facebook ALAN & KEPA: http://www.facebook.com/alansikepa

Facebook Bibanu MixXL: https://www.facebook.com/Bibanu.mixXL

 

Premieră: ALAN & KEPA feat. DJ DOX – 9Zeci (Video)

9zeci

La o săptămână de când au colaborat cu Subsemnatu pentru noul său videoclipALAN & KEPAlansează astăzi, în premieră pe Bro News și Music Channel, clipul piesei „9Zeci”. Pentru acest proiect cei doi au colaborat cu DJ DOX (scratch-uri) și Sega @ Frategrafia pentru realizarea videoclipului.

De partea instrumentală s-au ocupat Cerbu’ și Grewu’, amândoi apărând alături de ALAN & KEPA și DJ DOX în videoclip.

Vizionare plăuctă!

Pages:12»